ROOMWIT RETAIL BOOST


ROOMWIT RETAIL BOOST

” In 3 stappen naar groei en een hoger niveau in ondernemen! “

Als styliste en trendwatcher ben ik mij continu bewust van een veranderende wereld en een maatschappij die in beweging is. Door mijn achtergrond in commercie en marketing kan ik ondernemers van een breed advies voorzien. Zo kan ik denken vanuit de klant en ook vanuit de ondernemer. Als styliste en ontwerper kijk ik naar de beleving en functionaliteit van een ruimte. Door in korte tijd intensief aan de slag te gaan, krijgt u voor uw bedrijf een echte ‘Boost’.

‘ Ik sta altijd alleen in de winkel en zie sommige dingen zelf gewoon niet meer. Fijn dat er iemand meekijkt en mij daar op wijst ‘

Doel:

Met een frisse blik opnieuw kijken naar de ruimte, het bedrijf en product in presentatie, aanzicht en interieur, om te zien waar de sterke punten liggen en waar er verbeteringen mogelijk zijn.

‘ Mijn kantoorruimte past nu goed bij mijn bedrijfsidentiteit en is goed werkbaar voor de twee vaste medewerkers. Met enkele eenvoudige aanpassingen zijn we flexibel voor vergaderingen en presentaties aan groepen. Precies wat wij nodig hebben ‘

Hoe werkt het?

Een Roomwit Retail Boost heeft 3 stappen.

STAP 1: We maken een afspraak van 2 uur aaneengesloten op uw locatie. We gaan aan de slag met het stijlinterview en de door u aangegeven vragen, wensen of problemen. Door intensief vragen en overleg komen we op nieuwe ideeën. We maken een plan waarin de ideeën omgezet worden in stappen en acties.

STAP 2: U krijgt een A4 met een korte samenvatting van het stijlinterview en de besproken stappen of actiepunten overzichtelijk en werkbaar aangegeven. U gaat aan de slag met de stappen en actiepunten.

STAP 3: Na 2 à 3 weken kom ik bij u terug en bekijken we het resultaat. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Sommige stappen zullen makkelijk zelf te doen zijn en soms heeft u toch nog even hulp nodig. En wellicht zien we nog een paar kansen.

Mogelijke aandachtsgebieden zijn: interieurinrichting, meubelplan, productpresentatie, styling, lichtadvies, etalage, vlekkenplan, looproute, kleur en materiaal, online presentatie, fotografie, branding, marketing, klantgedrag, aankoopstimulering, beleving en positionering.

De etalage is altijd moeilijk voor mij om te doen. Nu weet ik dat ik dit als visitekaartje moet zien als de winkel open is, maar ook als de winkel dicht is. Met de handige tips is het eigenlijk heel goed te doen ‘

Groei

Behoeftes kan ik benoemen en in kaart brengen. Door met veel respect, enthousiasme en empathie aan het werk te zijn, lukt het mij om een beweging in gang te zetten en iemand op een vernieuwende manier naar zijn of haar onderneming te laten kijken. Hierdoor is groei mogelijk.

‘ Het lukte mij niet een mooie productpresentatie te krijgen. De winkel zag er altijd rommelig uit. Met de tips kan ik nu aan de slag en komen mijn producten veel beter uit. De winkel is nu opgeruimd en ziet er verzorgd uit 

Handvat

Het aanreiken van handvaten, tips en tops geeft een ondernemer een boost. Iemand die objectief en positief meekijkt en meewerkt. Dankzij intensief netwerken ken ik veel andere ondernemers. Waar mogelijk zet ik dit netwerk in om ondernemers verder te helpen en te verbinden. Dit alles vanzelfsprekend in overleg en discreet.

‘ Mijn winkel heeft een specifiek assortiment en ik had het gevoel alleen te zijn in de winkelstraat. Nu zie ik kansen om ook samen te werken met andere ondernemers en dat lijkt me hartstikke leuk ‘

Prijs

Deelname aan de Roomwit Retail Boost: € 250,00

Deze prijs is inclusief STAP 1 t/m 3 als hierboven beschreven en exclusief btw en reiskosten. Het totaal aantal uren dat Roomwit zich inzet voor uw Retail Boost: 4 uur.

Let’s DO it! Gun uzelf en uw bedrijf de Roomwit Retail Boost!

Eerder werkte Roomwit naar tevredenheid voor o.a. Het Hoofdkantoor, Boracay View Resorts Philippines, De Lorenzo ijssalon, FGF (fris gedroogd fruit), Vita Nova borstvoedingscentrum, Zuiver WIT, Yogisha, Festival Designkwartier, De Wereldwinkel, Woonzeker makelaardij, Interiors United (vakbeurs), HTC najaarsbeurs, Belderbos Makelaars, Tettero & LA Guirlande bloemisten, Grand Café Savanna, Present Living, NGYNW.