Roomwit | visual concepts | styling | interieurontwerp


Welkom bij Roomwit.

Alles begint met een idee. Als stylist wil ik op een vernieuwende manier naar dingen kijken en een beleving creëren of beïnvloeden. Ik signaleer trends en kan ik deze omzetten in beeldtaal naar een prognose, advies en ontwerp, naar beleving, kleur, vorm en materiaal. Hierdoor worden idee en visie zichtbaar en tastbaar.

De Missie van Roomwit is om advies en ontwerp voor een groot publiek bereikbaar te maken. Van een bezoek tot aan een compleet interieurplan werkt Roomwit overzichtelijk en gestructureerd. Door de klant overzicht te geven in uren en werkzaamheden, met regelmatig overleg en een duidelijk stappenplan, geeft Roomwit zekerheid en waarborgt zij kwaliteit. Waar mogelijk wordt een breed netwerk aan contacten ingezet en aangeboden.

Doel is inspiratie, idee en visie met de praktijk te verbinden en een handvat bieden om keuzes te kunnen maken in ontwerp, styling, strategie, merkprofilering, marketing, communicatie, promotie, de keuzes in productlijnen, verpakkingen en dessins.

De uitvoering wordt in maatwerk aangepast aan de opdracht.

Werkgebieden zijn:

– interieurontwerp
– ruimtelijk tekenaar 2D en 3D
– trends en prognose
– kleurspecialist
– lichtadviseur
– visualizer
– styling van product en ruimte
– fotostyling voor producties
– workshops, trainingen en presentaties
– vastgoedstyling

– blogger  en columniste

Heeft u vragen, wilt u kennismaken of eens kijken wat de mogelijkheden zijn om te kunnen samenwerken? Neem gerust contact op. Ik help u graag verder.

Vanessa Kervezee

Founder Roomwit | Designroute | Interieur WorkOut

Openingstijden kantoor: maandag – vrijdag van 09.00 – 15.00 u.